Suna acumRezervare
bucate vertical.6
Reteta pescareasca Scordolea :  Se poate face cu orice fel de peste si mai exista si varianta cu peste afumat !
 Intr-o  oala se fierb 1.5 kg cartofi cu putina sare ...pot fi taiati ca pentru piure !  In alta oala se pun la fiert cu sare 1,5 kg peste ( recomandat stiuca, salau ) .Dupa ce au fiert cartofii se face un piure cu putin lapte si 5 catei de usturoi iar cand este gata se pune pătrunjel tocat si nuci tocate marunt . Pestele fiert se alege de oase apoi se toaca mărunt adaugandu-se piper, cimbru si dupa preferinte ardei iute tocat . Intr-un platou inalt se montează scordoleaua incepand de  pe fundul platoului cu un rand de piure apoi peste el un rand de peste ...iar deasupra obligatoriu ultimul rand sa fie piure .  Se orneaza cu un strat subtire de maioneza si se decoreaza cu masline si gogosari  ! Un adevaraf deliciu al papilelor gustative . Pofta buna !
Please follow and like us:
error
x
Delta Holiday va ureaza Sarbatori Fericite
„Cu mult drag ne gândim la voi, acum în preajma sărbătorilor. Vă doresc din tot sufletul, SĂRBĂTORI FERICITE, toate dorinţele să vi se împlinească!”
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook5k
Twitter2k
Pinterest20