Suna acumRezervare

Pensiunea Delta Holiday va prezinta oferta pachetului de Sarbatori Pascale! Va asteptam cu drag in mirifica Delta a Dunarii! Capacitate maxima 10 persoane. Se ajunge cu masina pana la pensiune unde exista parcare. Rezervari la tel. 0740179322
Pachet Sarbatori Pascale. Cazare 3 nopti(doua persoane) camera dubla, plimbare cu barca traseu 3 ore rezervatie si toate mesele cu bauturi incluse inclusiv masa de Paste 2000 lei pachetul. In prima zi se intra cu cina seara iar la iesire cu mic dejun inainte de plecare. Mesele contin preparate din peste, carne miel.

Andrei Jercan
Foarte frumoasă locația! Camerele frumos amenajate si foarte curate. Mâncarea excepțională.. Si bucătăreasa la fel. O sa revin de fiecare dată când am ocazia! As da 10 stele, nu 5. Mult succes in continuare.

Andrei Jercan 27 May 2018

Adrian Jurubita
Cea mai bună gazdă și cele mai bune mâncăruri tradiționale din delta dunării în special ciorba de pește și storceag. Vă mulțumim din inimă și abia asteptam să ne vedem la o partidă de pescuit și un grătar pe cinste. Așa cum ne șade bine nouă Românilor.

Adriana Jurubita https://ro-ro.facebook.com/public/Adrian-Jurubita 27 May 2018

Am fost la această minunată pensiune,si am mancat cel mai bun icre,si piftelute de stiuca..revenim cu mare drag la Pensiunea ..

Rusciac Cezar https://www.facebook.com/cezar.rusciac 27 May 2018

Foarte frumos, va recomand sa vizitati, eu unul am fost impresionat. Mâncarea a fost de excepție , cazarea a fost de vis. Cu siguranța o sa revin.

Mihai Mihai 27 May 2018

Recomand cu căldură! Gazdă serioasă și mâncare tradițională din deltă foarte gustoasă.

larisa iulisa 27 May 2018

Cazare bună , gazda o bucătăreasă de excepție. In special storceagul de somn.

27 May 2018

Mâncarea si cazarea excelente.Gazdele perfecte iar locatiaveste de vis.?

Paula Manciu 27 May 2018

Mancare buna,cazare buna!

Stefan Timpau 27 May 2018

Cel mai bun storceag ?.
 

George Mocanu 27 May 2018

Gazdele sunt ok Mâncarea super buna Locația de vis

27 May 2018

Mâncare și cazare excelente!?

Adrian Manciu 27 May 2018

Cazare foarte buna, sefa doamna bine si borsul de peste il recomand la toata lumea!

27 May 2018

Totul la superlativ!

Steflea Petru https://city-break.xyz webmaster 27 May 2018

Adrian Vlase
Am fost multumit si incantat de facilitatile oferite de pensiune printre care excursiile cu barca in Delta Dunarii și serviciile oferite de cazare și masă. Recomand cu drag aceasta pensiune.

Adrian Vlase https://twitter.com/abbe70av 31 May 2018

Neculae Trandafirescu
Cazarea si meniul la superlativ , o pensiune care o voi vizita de fiecare dată când merg in delta .Storceagul de somn ireproșabil,La fel si carasii prăjiți cu mujdei de usturoi de nota 10 !!!

Neculae Trandafirescu https://www.facebook.com/trandafirescu.neculae 2 July 2018

Stoica Florin deltaholiday.ro

Din toate punctele de vedere această cazare este prima opțiune pe care ar trebuii s-o aveți în vedere în cazul în care doriți să aveți momente de neuitat și să profitați de adevărată bucătărie pescărească. Aveți ocazia de a savura peisajele deltei în timp ce stați în compania unor oameni inimoși, trăind experiența mersului cu barca pe lângă speciile magnifice de păsări și vegetația virgină. Cât despre locul de cazare propriu-zis, impecabil, cu toate dotările necesare confortului , pregătit pentru momente de relaxare, la un preț mai mult decât accesibil. Recomand!

Stoica Florin 18 February 2019

photo

Super locație! Mâncare excepțională gazdă primitoare la un preț accesibil ! Revenim cu drag! Mulțumim doamna Mihaela !

Bitch Lasagna 18 February 2019

Adina Focaru

Multumim Mihaela!!!A fost o vacanță frumoasa☺O sa revenim!!! Ne-a placut mult saramura...ca să nu mai vorbesc despre pifteluțele din peşte..delicioase.???.Sa stii ca Billi,cațelul nostru,s-a simțit foarte bine?

Adina Focaru 18 February 2019

Florentina Stoica

Super locatie! Super gazdă, iar de mâncare, nu mai zic, cat de buna este! Recomand cu cea mai mare încredere!

Florentina Stoica 18 February 2019

Salut lume Am trecut recent prin Mahmudia si pentru ca sezonul inca nu era deschis, cu mare greutate am gasit cazare. Spre norocul meu am gasit ce doream de multa vreme: o cazare discreta cu oameni primitori si cu mancare specifica traditionala din Delta. Totul a fost nesperat si cam ce ne-am dorit. Am vazut ca pensiunea are si o oferta atractiva pentru Paste. Negresit voi face parte din turistii care vor fi aici de Paste.

Mariana Plopu Promovare Delta.ro Bucuresti 18 April 2021

Oameni extrem de ospitalieri, un gust desavarsit al mancarii, locatie foarte frumoasa si mult suflet pus in tot ceea ce inseamna aceasta locatie. Recomand cu tot sufletul!

Laura Teodora Pescariu https://www.facebook.com/laurateodora.pantea 22 May 2021